Ny i sporten

Steinkjer Rideklubb

Har du lyst til å begynne med hest? Har du kanskje ridd i din ungdom, eller tatt timer på en rideskole? På denne siden har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene

om ridning og ryttersport i Norge.

Vi håper du ønsker å bli en del av oss og NRYF (Norges Rytter forbund)

Hvordan bli medlem i Steinkjer rideklubb og NRYF?

Betal inn medlemsavgiften som passer for deg eller din familie, merk innbetalingen med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon.

(se bli medlem)

Les mer om Norges Rytterforbund her.

Hvorfor bli medlem i en rideklubb?

I rideklubben møter du andre likesinnede som også elsker hester og ridning! Rideklubben kan hjelpe deg til å lære mer om hest, for eksempel gjennom klubbkvelder,

aktiviteter og andre arrangement. Rideklubben arrangerer også stevner og kan hjelpe deg på vei til å bli konkurranserytter.

Som medlem i en rideklubb får du også vårt medlemsblad Hestesport.

Ri på rideskole eller ta ridetimer?

Vi anbefaler at du kontakter Kari Heistad tlf. 97762320 www.solheim.no

Starte stevner?

Steinkjer rideklubb arrangerer både klubb- og utvidede klubbstevner. Dette er en god og naturlig start før du går videre på distriktsnivå, og evt videre i konkurranselivet.

Dersom du skal starte på Distriktsstevne (og høyere), må du ha rytterlisens. For å få løst rytterlisens må du ta Grønt Kort.

Hesten du konkurrerer med må også være registrert i NRYF og ha hestelisens (fra og med klasse LB i Distriktsstevner).

Lisens:

Dersom du er medlem i steinkjer rideklubb og trenger rytterlisens tar du kontakt med Marion tlf. 45183366 evt sender en mail: post@steinkjer-rideklubb.no

Grønt kort:

Ta kontakt med Kari Heistad tlf. 97762320